Stichting Vastelaovend Activiteiten Maasniel opgericht!

Met de oprichting van de Stichting Vastelaovend activiteiten Maasniel is een eerste stap gezet naar het LVK weekend 2025. Voorzitter van de nieuwe stichting is Wim Kemp. Wim heeft een enorm hart voor de Vastelaovend en is bestuurlijk zeer ervaren onder andere als wethouder in de Gemeente Roermond.

Het bestuur bestaat verder uit Eric Obstals, Ronald Vorage, Maurice Voestermans, Lambert Smeets, Linda Nouwen en Bart Lickfeld. Allen al zeer veel jaren actief binnen de Vastelaovend wereld in Maasniel. Het “ oprichten van de stichting past volledig in de wens om de Vastelaovend in Maasniel ook naar de toekomst levendig te houden door het organiseren van diverse activiteiten en evenementen waarvan het LVK 2025 het eerste zal zijn”, zegt voorzitter Wim Kemp.

Over het LVK 2025
Op 14 februari 2025 organiseert VV De Katers Neel de 49e finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) plaats in Maasniel. Het evenement wordt georganiseerd in een nostalgische fabriekshal op Weerstand, het voormalige Philips terrein aan de Bredeweg 10, dat momenteel nog volop in transformatie en ontwikkeling is.

Het bestuur van de stichting streeft naar een geweldig muzikaal weekend met op de vrijdag de finale van het LVK en op zaterdag een muziekfeest voor alle leeftijden.


Sjtichting ‘Vastelaovend Activiteiten Maasniel’ opgerich!

Mit de oprichting van de Sjtichting Vastelaovend Activiteiten Maasniel is ‘ne eerste sjtap gezat richting LVK weekend 2025. Veurzitter van de nuuj sjtichting is Wim Kemp. Wim haet ’n enorm hert veur de Vastelaovend en is besjtuurlik zeer ervare, ónger angere es wethajer in de Gemeente Roermond.

’t Bestuur besjteit wiejer oet Eric Obstals, Ronald Vorage, Maurice Voestermans, Lambert Smeets, Linda Nouwen en Bart Lickfeld. Allemaol zeen ze al heel get jaore actief binne de Vastelaoveswaereld in Neel. “’t Oprichte van de sjtichting pas gans in de wins óm de Vastelaovend in Neel ouch in de toekoms laevedig te haje mit ’t organisere van versjillende activiteite en aevenemènte wovan ’t LVK 2025 ’t eerste zal zeen”, zaet veurzitter Wim Kemp.

Euver ’t LVK 2025
Op 14 fibberwarie 2025 organiseert VV De Katers Neel de 49e finale van ’t Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) in Neel. ’t Aevenemènt waert georganiseerd in ‘ne nostalgische febriekshal op Weerstand, ’t vreugere Phillips-terrein aan de Breijewaeg 10, det noe nog volop in transformatie en ontwikkeling is.

’t Bestuur van de sjtichting sjtreef nao ’n geweldig muzikaal weekend mit oppe vriedig de finale van ’t LVK en oppe zaoterdig ’n muziekfees veur alle laeftieje.

Download persbericht (.docx)

Truuk nao nuujts