“Waat ein plaetje” Bóntje Aovende en Middig op 19-20 en 21 januari

“Waat ein plaetje” is het thema van de komende Neelder Bónte Avonde. In zaal De Ster passeert wederom een keur van artiesten de revue. Zang, dans, sketch, parodie, buutte en andere “sjaele wazel” zal de over de bühne rollen.

Een groot aantal Neelder artiesten zal ook dit jaar een bijdrage leveren en zorgen voor een Bónte Avond zoals die behoort te zijn. Dit jaar zijn van de partij: de Betjes, de Dames van de Raod, Sjnaps,  (de Neelder Aad Prinse), de Sjmaal Frenze en Wil, Frank en Frank. Ook Leon en Henk zullen van de partij zijn met een verrassende act. Een nieuwe samenstelling: Eric en Roel, laat u maar verrassen. Ook muzikaal zal e.e.a. te beluisteren zijn waaronder natuurlijk de Neelder Sjlager:  “ VastelaovesVillaasj” van Sjnaps.

Daarnaast zijn er ook enkele buutte te beluisten: Peter Vaassen uit Beegden, (finalist tijdens de Limburgse Buuttekampioenschappen 2018)   en Chrit Driessen uit Horst zullen hiervoor zorgdragen.  Ongetwijfeld goed voor de nodige lachsalvo’s.

De avond zal live muzikaal  begeleid worden door ons eigen Neelse Combo o.l.v. Tim Giesbers.

Het totale programma zal ongeveer drie uur in beslag nemen. Voor licht en geluid zal Bell-Productions zorg dragen.

Kaartverkoop

Evenals vorig jaar zullen de Katers twee zaterdag ochtenden benutten voor de kaartverkoop van de diverse evenementen. Op zaterdag 6 januari en zaterdag 13 januari verwelkomen leden van het bestuur u graag tussen 10.00 uur en 12.00 uur in Boekhuis De Kleine Tovenaar, Hoekstraat 3 te Maasniel.

Leden kunnen daar dan hun kaarten afhalen voor de Neelder Bonte avonden en leden met een gezinslidmaatschap ook de kaarten voor de Kienjer Bontje middag.

Uiteraard zijn de kaarten voor onze drie evenementen voor niet leden ook te koop. En wel op deze zaterdag ochtenden en ook op reguliere openingstijden bij of Primera of De Kleine Tovenaar in Maasniel.

De data van onze drie evenementen zijn:

  • Neelder Bonte avonden: vrijdag avond 19, zaterdag avond 20 en zondag middag 21 januari 2018 in Café zaal De Ster
  • Kienjer Bontje Middig: zondag middag 28 januari 2018 in Café zaal De Ster
  • Tieneraovend 717: vrijdag avond 2 februari 2018 in de Soos
Truuk nao nuujts