Prins Roel II Neudig Oet

Zaterdag 18 februari met „Universe“ Zaal de Ster
Prins Roel II van VV de Katers neudig uch oet
veur eine geweldige aovend !

Na het bijwonen van de Vastelaovesmes om 18.00 uur in de Laurentiuskerk maken Prins Roel II met zijn Katergevolg zich op voor een gezellige feestavond die al een aantal jaren bekend staat onder de naam „de Prins neudig oet“.
„De Prins neudig oet“ zal net zoals verleden jaar plaatsvinden de zaterdag vóór het vastelaovesweekend, op 18 februari en de avond zal rond 21.00 uur in ’t Katerpelies, Zaal de Sjter, van start gaan. Deze ‚Prins neudig oet‘  is een avond voor Katerleden en gasten die door de Nuje Prins uitgenodigd worden.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het orkest “Universe” , dat U zal verrassen met fantastische feestmuziek en natuurlijk onze eigen Prinsenkapel.
De vastelaovend begint väölbelaovend biej de Katers oet Neel!! Met andere woorden, dit feest mag je niet missen!

Mocht U geen Katerlid zijn of geen uitnodiging hebben ontvangen en U wilt deze geweldige feestavond niet missen, kunt u zich melden via een mailtje aan info@dekaters.nl
Er zal dit jaar geen speciaal thema op deze avond  zijn, wel verwacht VV de Katers dat de bezoekers mooi verkleed aan deze avond zullen deelnemen.  We kijken met spanning uit naar de vele leden en genodigden die ongetwijfeld in prachtige kostuums de avond tot een succes zullen maken. In de loop van de avond zullen de gasten zoals gewoonlijk nog kunnen genieten van een zeer smakelijk hapje, aangeboden door VV de Katers. Wij hopen dat al onze leden en de genodigden gevolg zullen geven aan de “Oetneudiging van de Prins”.

(foto Prins: Hans Sweegers)

Truuk nao nuujts