Leedjesmiddig VV de Katers Neel

Zaal de Ster, zondag 6 november, 14.33 uur.

Ook dit jaar mag de organisatie van de Leedjesmiddig van VV de Katers Neel zich verheugen op een geweldige belangstelling voor dit evenement, zowel voor wat betreft de deelname alsook de publieke belangstelling.

De prima georganiseerde leedjesmiddig kent dit jaar zelfs het respectabele aantal van maar liefst 21 deelnemende liedjes. Doelstelling is het vinden van de “sjlager van Neel” voor het jaar 2017.
Ondanks het feit dat het een “zoektocht” (lees ‘competitie’) naar het winnende liedje is, kenmerkt zich het hele evenement vooral door de gezelligheid en het gemeenschappelijke gevoel van “same vastelaovend viere”. De gehele Maasnielse gemeenschap is vertegenwoordigd op de bühne, solisten, duo’s, kleine groepen, grote groepen, harmonie, schutterij, De Neelder Garde, Aad Prinsen, basisscholen, kinderen, volwassenen, noem maar op.
Een geweldige happening waar alle deelnemers, met behulp van een vooraf gemaakte muziekband zijn of haar vastelaovesliedje, life gezongen, ten gehore brengt.
Een vakbekwame jury zal, rekening houdend met de stemming van het publiek, uiteindelijk bepalen welk liedje zich de “Neelder Sjlager” voor het jaar 2017 mag noemen. Dit nummer, maar ook vele andere nummers uit deze Leedjesmiddig-editie zult U het komende Vastelaovesseizoen nog kunnen horen op de verschillende evenementen zoals “Prinsoetrope”, Bóntje Aovende/Middig, Jeugprins-en Prinsereceptie en nog enkele andere activiteiten van VV de Katers oet Neel

Het belooft een prachtige middag te worden op zondag 6 november. Plaats van handeling is Zaal de Ster, de zaal is vanaf 14.00 uur open. Mis het niet, reserveer deze middag in uw agenda!

Truuk nao nuujts