Katerbinke presenteren 717-Event met DJ Admin en Vleisboeket

Vorig jaar organiseerden de Katerbinke van VV de Katers voor de jeugd het 717-event. Een daverend succes!

Op vrijdag 2 februari 2018 vanaf 20.00 uur zal editie 2018 van het 717-Event plaatsvinden in de Soos aan de Pastoor Ramakersstraat in Maasniel.

Hiervoor hebben we wederom DJ Admin kunnen vastleggen. De wereldberoemde DJ die niet alleen draait in plaatsen als Abu Dhabi, maar ook in zijn eigen Neel!

Daarnaast hebben we opnieuw Vleisboeket kunnen boeken. De jongeren kunnen dus nog één keer genieten van Vleisboeket!  De avond zal weer een mix worden van hedendaagse muziek, gedraaid door een aantal verschillende DJ’s, en Vastelaovendmuziek.  Verkleden mag, maar hoeft niet.

Gezien de doelgroep, vanaf een jaar of 12,  zal er deze avond geen alcohol worden geschonken, ook niet aan 18+. Ook zal er op worden toegezien, dat er geen alcohol mee naar binnen wordt genomen.

Kaartjes kosten in de voorverkoop € 5,-, aan de deur € 7,50.

De kaartjes kunnen gekocht worden bij Boekhuis De kleine Tovenaar, Hoekstraat 3 in Maasniel. Het event was vorig jaar in de voorverkoop uitverkocht, er werden dus aan de deur geen kaarten meer verkocht. Wacht dus niet te lang met het kopen van de kaartjes!

Truuk nao nuujts