Grote prins-oetrope in Zaal de Sjter

Waem waert de nuje Katerprins ??

Kom de spanning beleven op 13 januari in Zaal de Ster

Het uitroepen van de nieuwe Katerprins !!

Op zaterdag 13 januari 2018 zal om 20.30u in Zaal de Ster de avond beginnen van de Nuje. Na weken van spanning opbouwen mag hij dan eindelijk gaan laten zien wie hij is. Voordat het zover is, zal echter soon-to-be Aad Prins Roel II Lucas moeten aftreden. Als hij door de selectieprocedure is gekomen, zal hij worden opgenomen door SJNAPS, de Aad Prinse Klup van Neel. Door Vors Wil zal vast nog even worden teruggekeken op het afgelopen seizoen, waarin Roel II samen met zijn adjudanten Paul, Jeroen en Bart een mooie tijd hebben gehad. Daarna is de bune echter voor de Nuje!

Normaal gesproken begint rond de feestdagen de geruchtenmolen op stoom te komen. Wie heeft er al iets opgevangen? Misschien een verspreking? Of een iets te duidelijk Schnabbeltje? We gaan het zien… De Prins-Keuze-Commissie is de groep die het zeker weten en het geheim scherp bewaken. Kom alvast in de stemming en neem een kijkje op de website www.dekaters.nl of ga naar de Facebook-pagina www.facebook.com/vvdekatersneel.

Dit wil je toch niet missen? De Crazy Chester Band zal de muziek voor haar rekening nemen, maar ook de Prinsekepel is klaar voor een nieuw seizoen.

Zet de datum in je agenda: zaterdag 13 januari om 20.30u in Zaal de Ster!

KlassjeNeel.

De eerste daad na zijn uitroepen zal voor de nieuwe Prins, samen met zijn adjudanten, leden van de Raad van Elf, de Prinse-kepel en de Jeugd van de Katers, de verkoop van de nieuwe KlassjeNeel zijn. Deze prachtige dikke Vastelaoves-gezet (zegk mer book van meer dan 150 pagina’s) zal op zondagmorgen 14 januari vanaf 10.30 uur in geheel Maasniel huis-aan-huis voor de prijs van € 5,- te koop worden aangeboden. Leden van VV de Katers ontvangen deze KlassjeNeel geheel gratis.

Vanaf maandag 15 januari is de KlassjeNeel ook te koop bij Primera, Baekwaeg te Maasniel en bij Boekwinkel “de kleine Tovenaar” op de hoekstraat (voormalige RABO-Bank).

Truuk nao nuujts