Fees mit, mit de Katers oet Neel!!

In het Vastelaoves-weekend van 9-10-11-12 en 13 februari staan er meerdere fantastische activiteiten op stapel in ons eigen Neel. Prins Olaf I en Jeugprins Rens I zullen zich veelvuldig laten zien. U komt toch ook?

Vrijdag 9 februari: Aaftrap van de Vastelaovend. Dit traditioneel druk bezochte evenement, is weliswaar geen activiteit van de Katers, maar eigenlijk mag dit onderdeel niet ontbreken in uw schema. Diverse grote regionale artiesten zullen hun opwachting maken die avond. Ook Prins Olaf I met zijn adjudanten Guido en Kevin en de Raod van Ellef zullen aanwezig zijn. Kom dus op vrijdagavond naar Zaal ’t Dörp!

Zaterdag 10 februari: Vastelaovesparty in de Soos. De opvolger van het Sjprookjesbal gaat zijn vuurdoop beleven op zaterdag 10 februari. Vanaf 14.11u kan de jeugd terecht in de Soos voor een geweldige avond vol muziek en plezier.

Zaterdag 10 februari: Resepsie Prins Olaf I. Volgend op de Vastelaovesparty zal Prins Olaf I zijn resepsie worden aangeboden bij Zaal de Ster. De resepsie zal beginnen om 18.33u. Wilt u Prins Olaf I komen feliciteren? Kom dan zaterdagavond naar De Ster!

Zondag 11 februari: Vastelaoves Villaasj Op Vastelaoveszondag wordt het hart van Neel omgetoverd in een Vastelaovesdörp: de Vastelaoves Villaasj. De volledige Raadhuisstraat, het Betjesplein, het Pastoor Schlangenpad, het Dokter Molplein worden omgedoopt tot Vastelaoves Villaasj en rondom afgezet met mooie vastelaovestekeningen. Er mag dan geen optocht zijn, maar Einzelgengers, duo’s, kleine en grote groepen kunnen zich op meerdere plaatsen aan het publiek presenteren en dingen doen die zij toch deden: het publiek vermaken! Het wordt gezelliger en intiemer. De Vastelaoveswagens trekken niet, maar staan als decor opgesteld. Dorst en/of hongerlijden is niet nodig, want samen met de Neelder cafés is er voldoende te eten en te drinken. Daarnaast kunt u genieten van mooie muziek. Het festijn start om 14.11u. (geïnspireerd op www.vastelaovesvillaasj.nl)

Maandag 12 februari: Röndje SJNAPS. Op maandag 12 februari zullen de aad-prinse van Neel u vermaken tijdens het röndje SJNAPS in Zaal ‘t Dörp. De middag start om 16.11u met röndje Limmenaad voor de jeugd. De organisatie is er weer in geslaagd om diverse artiesten uit het eigen Neel en omliggende dorpen te strikken en het belooft dan ook een mooie middag te worden.

Dinsdag 13 februari: Femiliemiddig. Vanaf 14.11u kunt u terecht bij Zaal De Ster voor de Femiliemiddig. Jeugprins Rens I zal aan het einde van de middag tegen 17.11u aftreden en daarmee de Jeugvastelaovend afsluiten.

Dinsdag 13 februari: Aftreden Prins Olaf I. Aansluitend zal om 23.11u de vastelaovend ook voor Prins Olaf I ten einde zijn. Hij zal aftreden en daarmee zijn prachtige seizoen tot een goed einde brengen. Frenzebal: Het mag inmiddels bekend zijn dat het deelnemen aan deze avond voor eigen rekening en risico is. Wie wordt de nieuwe Frenz en daarmee opvolger van Frenz 2017 Max Schrader?

Truuk nao nuujts