717-Summer Edition tijdens Neelder kermis

Op 17 februari organiseerden de Katerbinke van Vastelaovesvereniging de Katers oet Neel voor de eerste keer het 717-Event. Het was een daverend succes, niet in de laatste plaats vanwege de aanwezigheid van een verscheidenheid aan DJ’s, waaronder de bekende DJ Admin. Met zijn allen hebben ze er toen een mooi feestje van gemaakt. Velen hebben al aangegeven volgend jaar zeker weer te komen.

Reden voor de Katerbinke om opnieuw een feest te organiseren± 717/Summer Edition. Dit zal plaatsvinden gelijk met de Neelder kermis, zodat er in Neel voor alle leeftijden iets te doen is. Het feest is op  zaterdagavond 15 juli van 20.00 – 01.00 uur in de Soos in Maasniel. Voor iedereen van 12 -18 jaar. Er wordt géén alcohol geschonken! Wederom met verschillende DJ’s. Ook dit keer hebben ze DJ Admin kunnen overhalen om niet aan de andere kant van de wereld, maar in zijn eigen Neel te draaien.

Verder worden er op deze Summer Edition aan de bar de lekkerste alcoholvrije cocktails gemixed!

Het belooft een keigaaf feest te worden, met coole muziek, zomerse sferen en de lekkerste cocktails!

Kaarten zijn te koop bij  “De kleine Tovenaar”, Hoekstraat 3 in Maasniel voor € 4,- in de voorverkoop, en voor € 6,50 aan de deur. Wees er snel bij, vorige keer waren de kaarten voortijdig uitverkocht en was verkoop aan de deur niet meer mogelijk!

Meer informatie is te verkrijgen via  info@dekaters.nl

Truuk nao nuujts