Programma

Vrijdag 28 januari

717 Grease editie
feestavond 11/18 jaar, De Soos, 20:00 – 01:00 uur
De feesten voor tieners in de Soos door de 717 crew in Maasniel zijn ondertussen een begrip geworden. Even lagen we stil door corona, maar nu starten we weer op. Uiteraard met gezond verstand: volgens de maatregelen voor corona én zonder alcohol.
Maar altijd mét een vette dj en al je vrienden!
Kaartverkoop via de vaste kanalen

Zaterdag 29 januari

Spellenmiddag voor de Jeugd
actieve middag met spellen door het dorp voor jeugdteams van 5-15 jaar
Maasniel (start en finish bij de Soos) 13:30 – 16:30 uur

Met een team van minimaal 7 tot maximaal 15 kinderen (en je eigen begeleiding) schrijf je je in via de website. Je krijgt dan alle informatie over de spellen en alle spellocaties. Na de start lopen jullie als team naar alle stoere, gekke of wonderlijke spellen via een route door ons dorp. Je team gaat de strijd aan met de andere teams, maar je blijft in je eigen bubbel. Het belooft een mooi spektakel te worden! Kom met je club, jeugdraad, dansgarde, team, vriendengroep of scoutingpatrouille en doe mee!

Dus vind je team, bedenk een coole teamnaam en schrijf je in!

DiscoDinner
17:00-18:30uur – kinderen 5-15 jaar en hun begeleiders
Als de coronaregels het toelaten kunnen alle kinderen die dat willen rondom de Soos komen genieten van iets lekkers en gezelligheid: wat dacht je van een hamburger, een boordje knak, gesmolten marshmallows of slagroom in je warme choco😊 . Tegen een kleine vergoeding eet en drink je samen met je ouders/begeleiders bij het kampvuur en bieden we een knus moment ter afronding van de spellenmiddag. Genieten bij een winters kampvuur: wie wil dat nou niet!

16+ feestavond
De Ster – v.a. 20:00 uur
Op zaterdag 29 januari wordt met een spetterend feest gevierd dat we na 55 jaar Jeugd nog steeds aan de wieg staan van veel vasteloavesplezeer!
Iedereen van 16 jaar en ouder is welkom in De Ster in Maasniel. Check voor kaarten en programma de website.

Zondag 30 januari

Brunch
’t Dörp – 11:30-13:30 uur (alleen voor leden van VV de Katers)
Om het 5×11 jubileum “5×11 jaor jonk” ook binnen de vereniging een mooie plek te geven, is er voor alle leden – jong en oud- een brunch. Inschrijven is nodig! Dat kan via de website.

Receptie
’t Dörp – Katers – 14:00 – 19:00 uur
VV De Katers nodigt alle collega verenigingen, dorpsgenoten, betrokkenen, geïnteresseerden uit voor de feestelijke receptie die de vereniging houdt voor dit prachtige jubileum van haar jeugdafdeling.