5 X 11 jaor jonk

In Maasniel zorgt V.V. de Katers al sinds jaar en dag voor een spetterende beleving van het carnavalsseizoen. Daarbij gaat de club veel verder dan alleen de feestdagen in februari. Het hele jaar door zijn de leden bezig met hun eigen activiteiten, maar ook met een stevige ondersteuning van de samenleving in Maasniel: hun bijdrage aan de leefbaarheid aan het dorp.

Dat wordt overgedragen in tradities en vaak met de paplepel ingegeven. De jeugdafdeling van de vereniging is daar een belangrijk onderdeel van. In 2022 bestaat de “Katerjeug” 55 jaar: 5×11 is een jubileum dat met trots gevierd gaat worden.

De jeugd is onderdeel van het geheel en past in de tradities, maar kent ook haar eigen gebruiken en gewoonten. Zo is het gelukt om – steeds met inzet van zeer betrokken begeleiding- dit onderdeel van de Katers steeds vernieuwend en van deze tijd te laten blijven: 5×11 jaor jonk!

Een prachtige mijlpaal die niet zomaar voorbij mag gaan. Daarom organiseert een feestcommissie namens de Katerjeugd een feestweekend in januari 2022. Uiteraard houden we daarbij rekening met de eventuele maatregelen die dan gelden in de vorm van het programma.

Maar vooralsnog zien we – zoals altijd bij de Katers- de zaken positief en willen we iedereen uitnodigen het feestweekend van 28,29 en 30 januari in de agenda te noteren.

Klik hier voor het volledige programma